Arrangementer

Velkommen til våre arrangementer! Her finner du en oversikt over våre arrangementer på Restaurant Vadskjæret.

Velkommen til våre arrangementer!
Her finner du en oversikt over våre faste arrangementer på Restaurant Vadskjæret.

Forenklet versjon av logoen til Restaurant Vadskjæret.

Rakfisk aften

Vi gjentar suksessen fra i fjor med rakfisk fest på Vadskjæret. Vi er så heldige at Terje og Co har fått nok nydelig kortreist fisk og satser på fullt hus igjen. Det blir livemusikk med Minniva Duo og kjempestemning!

OBS: Begrenset med plasser så husk å reserver bord!

    Lørdag 10. februar 2024

    Fra kl 18:00

    kr 500,- per pers

Valentine's

Valentinsfeiringen på Restaurant Vadskjæret blir ekstra smakfull! Vi har satt sammen en egenkomponert 3-retters meny som er full av kjærlighet og god smak. Du og din bedre halvdel er invitert til å nyte en avslappet atmosfære og smake på de gode overraskelsene vi har laget for anledningen. Kom innom for et minneverdig måltid!

    14. februar 2024

    Fra kl 18:00

Rekeaften

Hver tirsdag i Juli arrangerer vi Rekeaften, hvor vi serverer ferske reker av høy kvalitet. I tillegg har vi æren av å få nydelig underholdning fra trubadur Elling Hem.

    2024:  02 juli, 9 juli, 16 juli, 23 juli og 30 juli

    Fra kl 18:00

    For kr 400,- får du følgende:   

- Så mye ferske reker du orker
- Alt av tilbehør
- Underholdning av Elling Hem

Winemakers Dinner

En uforglemmelig torsdagskveld med Chateu Thuerry, Provenceviner, Mitch Williamson og musikk av Sarah Bøhn hos oss på Vadskjæret!

Vi tilbyr en magisk 8-retters tasting meny med drikke til 1690kr (noen fine overaskelser). Chateu Thuerry fra Provence Frankrike hentet til oss av Provenceviner (STAVERN). Mitch Williamson bartender of the year, vinner av NM i akevitt cocktails 2023 og fast destillatør på Himkok som ble kåret til topp 10 barer i verden! Sarah Bøhn, fantastisk sanger som dere kanskje har sett og hørt på The Voice. Vi vil i dagene som kommer legge ut mer informasjon om hva dere kan forvente dere.

    Torsdag 23. november 2023

    Fra kl 18:00

rvbooking@tadam.no
+47 904 28 184
Restaurant Vadskjæret sin logo.
Restaurant
Vadskjæret