Galleri

Her kan du oppdage noen av våre mest minneverdige øyeblikk, fra de fantastiske rettene som forlater kjøkkenet til den sjarmerende atmosfæren som omgir hvert besøk.

Flott mat fra restauranten.Servitør på Restaurant Vadskjæret, som leverer retter til kundene.Spisebord inne på Restaurant Vadskjæret, med utsikt over havna.Bilde av uteområdet foran Restaurant Vadskjæret, inngangsparti.God mat på tallerkenenBakgrunnsbilde av et spisebord på Restaurant Vadskjæret, med fin utsikt over havna i Larvik på høsten.God burger på tallerkenenSpisebord inne hos restaurant vadskjæret, med utsikt over havna.UteområdeServitør på restaurant vadskjæret, som bærer en fin bukett til kundene.Bilde av delikat mat.God matGavekortAbu og MayoGod mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenUteområdeGod mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenServitør serverer mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenGod mat på tallerkenenBakgrunnsbildeUteområdeBlomsterUteområdeUteområdeBakgrunnsbildeInneområdeBlomster

Bryllup på Vadskjæret

Hos oss kan dere feire deres største dag blant sjøfylte omgivelser enten det er på sommeren eller vinteren. Vi skreddersyr ditt bryllup, og har plass til inntil 120 personer.
Bryllup på vadskjæretBryllup på vadskjæretBryllup på vadskjæretBryllup på vadskjæretBryllup på vadskjæret
Restaurant Vadskjæret sin logo.

Restaurant Vadskjæret åpnet juni 2021, og opptrer nå som et samlingspunkt for Larvik. Klikk på knappen nedenfor for å dykke dypere inn i vår reise og vår lidenskap for god mat.

Vår historie
rvbooking@tadam.no
+47 904 28 184
Restaurant Vadskjæret sin logo.
Restaurant
Vadskjæret