Vår historie

Restaurant Vadskjæret åpnet juni 2021.
Andreas Larsen og Marie V. Larsen fikk med seg sin gode venn og kjøkkenkollega Chef Andri Mets.

Forenklet versjon av logoen til Restaurant Vadskjæret.
Leie lokaleServitørFlott mat fra restauranten.

Det startet som en drøm

Andri og Andreas møttes i Tønsberg i 2008. De har alltid hatt en drøm og et stort ønske om å gjøre dette sammen. Andreas jobbet selv som ufaglært kokk på Vadskjæret da det ble lagt ned i 2007.

Andreas sa til seg selv i 2010 at om han noen gang fikk mulighet skulle han starte opp dette stedet på nytt.

Rose og Andri smiler

Restaurantsjef og kjøkkensjef

Rose og Andri

Med seg på laget fra oppstart fikk dem Rose, som nå har blitt restaurant sjef og Kari Anne som er mammaen på huset og også Andreas sin mor.



Andri er partner og kjøkkensjef på huset. Han er til tider litt for ydmyk med tanke på hans kunnskaper og stødighet på kjøkkenet. Han er fra en øy som heter Sarema som ligger i Estland.Han har jobbet på flere svært gode steder i England før han kom til Norge i 2007.

Spisebord inne på Restaurant Vadskjæret, med utsikt over havna.Uteområdet

Vårt fokus

Vi driver dette stedet som en familie, og ønsker å fremstå som en god nabolags restaurant og samtidig en fartsfylt sommer restaurant.  Fokuset vårt er at restaurant ikke alltid trenger å være et dyrt besøk. Ta gjerne en titt i menyen vår!

Reserver bord
rvbooking@tadam.no
+47 904 28 184
Restaurant Vadskjæret sin logo.
Restaurant
Vadskjæret